top of page

DJ Timmy

​Olen imaginaarisen Sketsiä ja Väkivaltaa -komediasarjani pääkäsikirjoittaja ja kuvitteellisen pop-duo Stockholm Syndromen nokkamies. Suurin fiktiivinen hittimme, joka ei ollut laisinkaan suuri hitti millään hittimittareilla mitattuna, oli nimeltään Hostage of Love.

Tykkään rentoa elämänasennetta ja pilkunviilaamattomuutta kuvaavasta ilmauksesta "It’s close enough for jazz", mutta ärsyynnyn sanonnoista ”hanskata” sekä ”ravistaa erittäin leveistä hihoista”, joista ensin mainittu kuvaa asian ottamista haltuun ja jälkimmäinen ilmaisee täysin lonkalta heitettyä lukua, tyypillisesti hyvin alustavaa kustannusarviota.

Hahmotan maailmaa top-listojen, rankkausten ja pisteytysten avulla. Rakastan syntetisaattoripopin grand old maneja, absurdia ja nolostuttavaa brittihuumoria, Gillian Andersonia, Taisteluplaneetta Galacticaa, mahtipontisia jousisovituksia sekä uutuussnäksejä, jotka yhdistelevät aivot nyrjäyttävällä tavalla makeaa ja suolaista.

DJ Timmy on myös tilattavissa virtuaalisiin bileisiin soittamaan ylösnostattavan setin, joka on taatusti kaikkein homodiskoin valikoima, minkä väkevä heteromies (tai ehkä bi-utelias, jos Faith-albumin aikainen George Michael astuisi aikakoneesta ja lähestyisi design-sänkisenä ja kaikessa repalefarkkuisuudessaan) on kuunaan pyöräyttänyt.

1H6A8272.jpg
bottom of page